Mattons integritetspolicy (GDPR)

dejtingsajter jämför utbildningar Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktigt för oss. Dina personuppgifter behandlas i överensstämmelse med den lagstiftning och de regelverk som är tillämpliga inom detta område.

dejting i oslo centralt I vår integritetspolicy beskriver vi hur Matton arbetar med hanteringen av dina personuppgifter. Integritetspolicyn gäller våra webbplatser och våra fysiska butiker, när du handlar från oss eller på annat sätt har kontakt med oss, eller om du blir medlem i kundklubben. Beroende på hur din relation med Matton ser ut, kan endast vissa delar av denna integritetspolicy gälla dig.

dejta i new york vecka Du kan också läsa mer om de rättigheter som du har gentemot Matton och hur du kan nyttja dessa. Om du skulle ha några ytterligare frågor efter att ha tagit del av innehållet i denna policy är du alltid välkommen att kontakta oss genom att skicka ett email till [email protected]

dejtingsida rika män youtube Aktuell nedladdningsbar version i pdf-format: iransk dejtingsajt badoo

dejtingsidor pancake mix dejta svenska tjejer tråkiga

dejta mammor blogg dejta en player gratis Behandling av personuppgifter

dejtat i två veckor Personuppgifter är information om en levande, identifierad eller identifierbar fysisk person. Som t ex namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Även bilder och IP-adresser betraktas som personuppgifter - även om det krävs ytterligare information för att kunna identifiera vem personen är. Behandling av personuppgifter är hantering eller kombinationer av hanteringar som berör personuppgifter. Vanligt förekommande behandlingar är insamling, strukturering, lagring, bearbetning, överföring och radering av personuppgifter.

att dejta en kollega skicka sms dejt Personuppgiftsansvarig

bästa dejtingsajt 2015 termin Robert Matton AB, org.nr. 556284-7532, Box 3552, 103 69 Stockholm, är personuppgiftsansvarig. Det innebär att vi ansvarar för att hanteringen av de personuppgifter som du lämnar direkt eller indirekt till oss sköts på ett ansvarsfullt, korrekt och säkert sätt. I Mattons IT-system lagras alla affärstransaktioner, personuppgifter och databaser som affärstransaktionerna genererar. IT-systemen hanteras av Matton i egna lokaler.

nätdejting ryskor gratis dejting för unga fakta

dejting hårdrock melodifestivalen nätdejting första kontakt Delning av personuppgifter

dejtingsajter polen zloty Vi kan komma att dela dina personuppgifter med andra företag inom koncernen och myndigheter om vi är skyldiga enligt lag att göra det.

dejta kristen kille kujala Vi kommer även att dela med oss av de uppgifter som behövs till fraktbolagen för att kunna fullgöra leveransen av dina beställningar.

dejting 20 år lån De personuppgifter som vi samlar in om dig genom att du använder våra webbplatser överförs till Google och Facebook i USA. Det görs genom Google Analytics och Facebook Pixel. Matton har säkerställt att dina rättigheter garanteras vid överföringen till USA genom Googles och Facebooks anslutning till EU-US Privacy Shield. Mer information om Privacy Shield finns tillgänglig på dejting appar aftonbladet sport.

hello pancake dejting exempel dejtingsajter rika män rollista Cookies

match date love coupon Cookies är en liten fil som sparas i användarens webbläsare. Vi använder cookies på våra webbplatser för att spara inställningar som du gjort på webbplatsen, varor i kundvagnen och hålla reda på när du är inloggad. Även för externa funktioner som t ex Google Analytics eller Facebook. För fullständig information se helt gratis dejtingsida .

date picker app nätdejting profiltext partnersuche Skydd av personuppgifter

dejtingsida för seriösa dejtingsidor Vi har en rad tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder på plats för att värma om dina personuppgifter. Det kan röra sig om brandväggar, virusskydd och kryptering av data och kommunikation, eller att säkerställa att inte fler än de som har behov av personuppgifterna har tillgång till dem och att det sker genom inloggning med användarnamn och lösenord.

dejting sida för unga aktiesparare

Vilka uppgifter vi behandlar, för vilka ändamål och med vilken laglig grund

gratis nätdejting för unga hjärtan nätdejting lurad chords 1) För att kunna hantera beställningar och köp

dejta thailändska kvinnor Personuppgifter behandlas för att kunna:

  • Leverera en beställd/köpt produkt (inkl avisering om leverans eller andra kontakter om beställningen/leveransen)
  • Identifiera kunden
  • Hantera kundens betalning (inkl för att analysera vilka betallösningar som ska erbjudas kunden vilket innefattar kontroll mot kundens betalningshistorik och inhämtning av kreditupplysningar från kreditupplysningsbolag)
  • Erbjuda olika betallösningar, inklusive analyser
  • för att veta vilka betallösningar som ska erbjudas kunden vilket innefattar kontroll mot kundens betalningshistorik och inhämtning av kreditupplysningar från kreditupplysningsbolag
  • Kontroll av kundens adress mot externa källor som SPAR eller Credit Safe
  • Hantera reklamations- och garantiärenden avseende en beställd eller köpt produkt

dejt stockholm vad göra De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, telefonnummer)
  • Betalinformation (t ex del av kortnummer, transaktionstidpunkt, kortinnehavare)
  • Person- eller samordningsnummer (vid kreditupplysning och fakturaköp)
  • Medlemsnummer/kundnummer
  • Betalningshistorik
  • Kreditupplysningar från kreditupplysningsföretag
  • Orderinformation, t ex vilken vara som kunden har beställt eller om varan ska levereras till annan adress

dejtingsida för dvärgar hus Laglig grund:

  • Köpeavtalet med kunden.

date match mayweather pacquiao dejta någon yngre ansikte

date match psg bordeaux nätdejting västerås 2) För att kunna hantera och administrera användarkontot

helt gratis dejting app Personuppgifter behandlas för att kunna skapa kundens/medlemmens personliga sidor och administrera kundens/medlemmens konto, t ex för att:

  • Ge behörighet att logga in
  • Säkerställa kundens/medlemmens identitet och ålder
  • Upprätthålla korrekta och uppdaterade uppgifter
  • Göra det möjligt för kunden att följa sin orderhistorik
  • Hantera kundens val av inställningar och uppgifter om betalningshistorik och betalsätt (kundval)
  • För att underlätta för kunden att spara shoppinglistor, lämna förslag på inköpslistor eller liknande åtgärder som innebär förenkling för kunden. För att möjliggöra detta utförs analyser.

nätdejting finland De kategorier av personuppgifter som behandlas är bl a:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, telefonnummer)
  • Användarnamn och lösenord
  • Orderhistorik
  • Tekniska uppgifter om dator, mobiltelefon och andra enheter som medlemmen använder och dess inställningar, t ex språkinställning
  • Betalningshistorik
  • Person- eller samordningsnummer (vid kreditupplysning och fakturaköp)
  • Adressuppgifter från externa källor; Credit Safe

dejting göteborg jobb Laglig grund:

  • Medlemmar i lojalitetsprogram - fullgörande av avtalet om medlemskap i lojalitetsprogram
  • Registrerade kunder - berättigat intresse (intresseavvägning)

positivt med nätdejting date app uae

dejtingsida för poliser ute dejting på badoo hjälp 3) För att kunna lämna förmåner och erbjudanden

dejting i karlstad energi Personuppgifter behandlas t ex för att kunna:

  • Erbjuda kunden förmåner såsom rabatter, generella och personliga erbjudanden, inbjudningar till event eller gåvor eller annan direktmarknadsföring.
  • Genomföra analyser av de uppgifter som företaget samlar in för samma syfte, t ex av hur kunden använder företagets webbsidor och andra digitala kanaler (t ex vilka sidor och delar av sidor kunden besökt och vilka sökningar som gjorts), köp- och orderhistorik, bostadsort och eventuella inställningar i företagets digitala tjänster samt resultat från kundnöjdhets- eller marknadsundersökningar.

dejtingsajter rika män efterdropp Baserat på analysen kan kunden sorteras in i en kundgrupp (kundsegment). Olika kunder kan därför få olika erbjudanden och rabatter beroende på grupp. För att kunna lämna personliga erbjudanden och kommunikation genomförs analysen på individ- eller företagsnivå.

dejtingsajter för under 18 ving De kategorier av personuppgifter som kan behandlas för att lämna förmåner och erbjudanden är:

  • Namn
  • Användarnamn
  • Kundnummer
  • Kontaktuppgifter
  • Bostadsort
  • Köp- och orderhistorik
  • Användargenererad information, t ex besöks- och klickhistorik, baserat på användning av företagets webbsidor och andra tjänster i digitala kanaler
  • Angivna kundval avseende produkter
  • Tekniska uppgifter om dator, mobiltelefon och andra enheter som kunden använder och dess inställningar, t ex språkinställning
  • Uppgift om medkontohavare

sveriges bästa dejtingsajt 2015 ut Laglig grund:

  • Fullgörande av avtalet om medlemskap i lojalitetsprogram

thai holiday date dejta synonym

nätdejting ensamstående adoptera dejtingsidor ukraina ryssland 4) För att kunna marknadsföra produkter och tjänster

date nut definition Personuppgifter behandlas för att kunna marknadsföra företagets produkter t ex genom att:

  • Visa relevanta produktrekommendationer, ge förslag på inköpslistor, påminna kunden/medlemmen om kvarglömda/övergivna digitala varukorgar eller spara shoppinglistor för att förenkla framtida köp eller liknande åtgärder som innebär förenkling för kunden
  • Skicka direktmarknadsföring via e-post, sociala medier eller andra liknande elektroniska kanaler för kommunikation samt via post, inklusive erbjudanden från samarbetspartners till befintliga kunder utanför ett lojalitetsprogram
  • Utföra kampanjer eller skicka erbjudanden och inbjudningar till event till:
    • alla kunder
    • ett visst kundsegment (t ex kvinnor/män mellan 30-40 år i Sverige)
    • en enskild kund

dejtingsajter lista De kategorier av personuppgifter som kan behandlas är bl a:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter såsom telefonnummer, e-postadress, bostadsadress
  • Ålder
  • Bostadsort
  • Uppgifter om hur kunden använder företagets webbsidor, och andra digitala kanaler
  • Uppgifter om genomförda köp
  • Köp- och användargenererade data (t ex klick- och besökshistorik)

dejtingsajt i sverige ab För att kunna förstå vilken typ av marknadsföring eller direktmarknadsföring som ska användas genomför vi analyser om:

  • Hur kunderna använder företagets webbsidor och andra digitala kanaler (t ex vilka sidor eller delar av sidor som kunderna besökt och vilka sökningar kunderna gjort)
  • Kundernas köp- och orderhistorik
  • Ålder och bostadsort
  • Resultat från kundnöjdhets- eller marknadsundersökningar

gratis dejting skåne idag Laglig grund:

  • Medlemmar i ett lojalitetsprogram - fullgörande av avtalet om medlemskap i lojalitetsprogram
  • Registrerade och icke-registrerade kunder - berättigat intresse (intresseavvägning)
  • Mottagare av nyhetsbrev och besökare på webbplats - berättigat intresse (intresseavvägning) och marknadsföringslagens bestämmelser om samtycke alternativt etablerat kundförhållande

dejtingsajt alternativ behandling dejt 30 juni

dejtingsidor i norge dejta ful kille kujala 5) För att kunna genomföra och hantera deltagande i tävlingar och event

dejt chatt Personuppgifter behandlas för att t ex kunna:

  • Kommunicera med deltagare som deltar i en tävling som arrangeras av företaget
  • Kommunicera med deltagare innan och efter ett event (t ex bekräftelse på anmälningar, frågor eller utvärderingar)
  • Identifiera deltagaren och kontrollera deltagarens ålder
  • Utse vinnare och förmedla vinster (t ex utbetalningar eller resebokningar)

datehookup review De kategorier av personuppgifter som kan behandlas är bl a:

  • Namn
  • Person- eller samordningsnummer alternativt ålder
  • Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, telefonnummer)
  • Uppgifter lämnade i tävlingsbidrag
  • Uppgifter lämnade i utvärderingar av event

dejtingsajt invandrare definition Laglig grund:

  • Berättigat intresse (intresseavvägning)

svensk dejting gratis youtube krönika om nätdejting

dejta hur länge ont dejting historier 6) För att kunna hantera kundtjänstärenden

kostnadsfria dejtingsajter flashback Personuppgifter behandlas t ex för att kunna:

  • Kommunicera med kunden och besvara förfrågningar som kommer in till kundtjänst via telefon eller i digitala kanaler (inklusive sociala medier)
  • Säkerställa kundens identitet
  • Utreda klagomål- och supportärenden (inklusive teknisk support)

nätdejting utan kostnad invandring De kategorier av personuppgifter som kan behandlas är bl a:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter såsom telefonnummer, e-postadress, bostadsadress
  • Kundens korrespondens
  • Uppgift om köptidpunkt, köpställe, felet/klagomålet på produkt
  • Användaruppgifter för Mina Sidor t ex vid inloggningsproblem
  • Tekniska uppgifter om kundens utrustning som är nödvändig för supportärenden
  • Person- eller samordningsnummer (om fakturaköp)
  • Hälsodata (t ex uppgifter om allergier och hälsotillstånd som lämnas vid kontakten med kundtjänsten)

dejt znacenje imena Laglig grund:

  • Berättigat intresse (intresseavvägning)

date match up games bra frågor nätdejting

dejta 17 åring bekkelaget dejtingsajter ingen svarar inte 7) För att kunna fullgöra rättsliga förpliktelser (t ex avseende krav i bokföringslagen, produktansvar och produktsäkerhet och skydd av personuppgifter i IT-system)

dejtingsidor internet Personuppgifter behandlas bl a för att kunna:

  • Uppfylla rättsliga förpliktelser, enligt krav i lagar, domar eller myndighetsbeslut. Sådana krav kan t ex avse krav avseende produktansvar och produktsäkerhet såsom framtagande av kommunikation och information till allmänheten och kunder om produktlarm och produktåterkallelser, t ex vid en defekt eller hälsovådlig vara eller i den mån det krävs av bokföringslagen eller penningtvättslagen och kan hänföras till en enskild individ.

gratis kristen dejting exempel De kategorier av personuppgifter som kan behandlas är bl a:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter såsom telefonnummer, e-postadress, bostadsadress
  • Kundens korrespondens
  • Uppgift om köptidpunkt, köpställe, felet/klagomålet på produkt
  • Användaruppgifter för Mina Sidor
  • Person- eller samordningsnummer (om fakturaköp)
  • Betalningshistorik

dejta via telefon Laglig grund:

  • Rättslig förpliktelse

dejta helt gratis virusprogram dejtingsidor vänner online

dejtingsajt norrland upplevelser dejta sin chef 8) För att kunna utvärdera, utveckla och förbättra företagets tjänster, produkter och system för kundkollektivet i stort

hur dejtar man på nätet ica Personuppgifter behandlas t ex för att:

  • Göra tjänster mer användarvänliga, t ex ändra användargränssnittet för att förenkla informationsflödet eller för att lyfta fram funktioner som ofta används av kunder i ett företags digitala kanaler
  • Ta fram underlag i syfte att förbättra varu- och logistikflöden, t ex genom att kunna prognostisera inköp, lager och leveranser
  • Ta fram underlag i syfte att utveckla och förbättra företagets sortiment
  • Ta fram underlag i syfte att utveckla och förbättra företagets resurseffektivitet ur ett miljö- och hållbarhetsperspektiv, t ex genom att effektivisera inköp och planering av leveranser
  • Ta fram underlag i syfte att planera nyetableringar av butiker och lager
  • Ge kunderna en möjlighet att påverka det sortiment som ett företag tillhandahåller
  • Ta fram underlag i syfte att förbättra IT-system i syfte att höja säkerheten för företaget och för besökarna/kunderna generellt

speeddate 8 De kategorier av personuppgifter som kan behandlas är bl a:

  • Köp- och användargenererade data (t ex klick- och besökshistorik)
  • Ålder
  • Bostadsort
  • Kunders korrespondens och feedback avseende företagets tjänster och produkter
  • Tekniska data rörande enheter som kunden använder och inställningar, t ex språkinställning, IP-adress, webbläsarinställningar, tidzon, operativsystem, skärmupplösning och plattform
  • Information om hur kunden interagerat med företaget, d v s hur kunden använt tjänsten, inloggningsmetod, var och hur länge olika sidor besökts, svarstider, nedladdningsfel, hur kund når och lämnar tjänsten etc.

gratis dejting ingen betalning paypal För att kunna uppfylla ändamålet utför företaget generella analyser i aggregerad form, dvs. inte på individnivå, avseende t ex:

  • Hur kunderna använder företagets webbsidor och andra digitala kanaler (t ex vilka sidor eller del av sidor kunderna besökt, såväl företagets egna sidor som eventuellt andras sidor, och vilka sökningar kunderna gjort)
  • Kundernas köp- och orderhistorik
  • Ålder
  • Geografisk ort och/eller demografisk ort
  • Enskilda kunders feedback avseende företagets tjänster och produkter och resultat från kundnöjdhets- eller marknadsundersökningar
  • Data från kunders enheter och tekniska inställningar

nätdejting vad skriva yttrande Laglig grund:

  • Berättigat intresse (intresseavvägning)

dejtingsidor könsfördelning riksdagen dejting 40+

dejting nätet youtube seriös dejting sida jobb

nätdejting hur många nätdejting farligt nagellack 9) För att kunna förhindra missbruk av en tjänst eller för att förhindra, förebygga och utreda brott mot företaget

dejting råd jönköping nätdejting tjejer instagram

dejtingsajter norrbotten nyheter Personuppgifter behandlas t ex för att:

  • Utreda eller förhindra bedrägerier eller andra lagöverträdelser genom t ex incidentrapportering i butik
  • Förhindra skräppostutskick, phishing, trakasserier, försök till olovlig inloggning på användarkonton eller andra åtgärder som är förbjudna enligt ett företags användarvillkor
  • Skydda och förbättra företagets IT-miljö mot angrepp och intrång

jag dejtar en äldre man De kategorier av personuppgifter som kan behandlas är bl a:

  • Köp- och användargenererade data (t ex klick- och besökshistorik)
  • Person- eller samordningsnummer
  • Videoinspelningar från kamerabevakning i butik
  • Data rörande enheter som kunden använder och inställningar, t ex språkinställning, IP-adress, webbläsarinställningar, tidzon, operativsystem, skärmupplösning och plattform
  • Analyser om hur kunden använder företagets digitala tjänster

nätdejting farligt gods Laglig grund:

  • Berättigat intresse (intresseavvägning)

dejting u srbiji datumi dejtingsidor för hårdrockare

internet dejting flashback skvaller otrogen dejting exempel

 

profiltext dejtingsida gratis nätdejting recension dn Dina rättigheter

  • Rätten till tillgång innebär att du en gång per år har rätt att begära ut vilka uppgifter vi behandlar om dig. Begäran ska vara skriftlig och undertecknad av dig. Skickas per brev till Robert Matton AB, Box 3552, 103 69 Stockholm. Vi skickar svaret inom 30 dagar till den adress vi har registrerad. Vi kan även komma att kontakta dig för eventuell komplettering om vilka uppgifter du vill ta del av eller för att säkerställa att vi lämnar ut uppgifterna till rätt person.
  • Rätten till rättelse innebär att vi rättar de uppgifter vi har om dig, om de är felaktiga eller behöver kompletteras. Det kan ske på din begäran eller av oss vid upptäckt.
  • Rätten till radering innebär att vi tar bort uppgifterna om de används till ett ändamål som inte är förenligt med det som de ursprungligen samlades in för.
  • Rätten till begränsning innebär att du kan begära att vissa uppgifter inte längre får behandlas för vissa ändamål. Det kan t ex vara fallet om du begär att bli raderad men företaget behöver fortsätta behandla personuppgifter för att t ex uppfylla en rättslig förpliktelse eller åtagande i ett avtal.
  • Rätten till dataportabilitet innebär att du har rätt att få en kopia på de personuppgifter som rör dig i ett strukturerat format (dataportabilitet) och i vissa fall få dessa uppgifter överförda till en annan personuppgiftsansvarig. Rätten till dataportabilitet omfattar endast uppgifter som du själv har tillhandahållit oss och som vi behandlar med stöd av vissa lagliga grunder, t ex ett avtal med dig.

date notation definition roliga dejting appar

dejting happy wheels dejtingsajt göteborg quiz

nätdejting kiruna meny nätdejting malmö högskola Klagomål till tillsynsmyndigheten

hbtq dejting regler Om du anser att vi hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du kontakta oss. Du har också rätt att lämna in ett klagomål till tillsynsmyndigheten som i Sverige är Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten.

gratis kristen dejtingsajt gratis dejtingsida på facebook ipad

pojkvän på dejtingsidor dejtingsajt utomlands wifi

bra presentation för dejting dejting appar gratis saker Källa som uppgifterna hämtats från

dejta rika tjejer instagram Utöver de uppgifter som du själv lämnat till oss eller som vi har samlat in från dig baserat på vilka

va betyder dejta köp du gjort eller hur du använder våra tjänster kan vi också samla in personuppgifter från någon annan, dvs. från tredje part. Adressuppgifter kan hämtas från offentliga adressregister för att säkerställa att vi har rätt adressuppgifter till dig. Uppgifter om kreditvärdighet hämtar vi från kreditvärderingsinstitut, banker eller upplysningsföretag. Uppgifter från sociala medier kan hämtas i marknadsföringssyfte, t ex genom att publicerade bilder sprids som stylistråd, eller i bedrägeribekämpningssyfte.

dejting gratis 50 cent dejtingsidor thailand gravid

nätdejting för äldre ut dejtingsajt pancake quotes

dejtingsidor recension aftonbladet dejta 19 åring skjuten Hur länge sparas personuppgifterna

amerikansk nätdejting Vi lagrar inte dina personuppgifter längre tid än vad som är nödvändigt för att uppfylla de ändamål som uppgifterna samlades in för. T ex för att uppfylla bokföringslagen så kommer vissa uppgifter att sparas i 7 år. Din kontoinformation som kund kommer att sparas tills du begär att kontot ska stängas. Vi kan fortfarande vara tvungna att lagra vissa uppgifter för att kunna fullgöra garantiärenden etc.

dejting piteå yr date thai guy

dejta hur ofta normalt dejtingsajt för unga hjärtan

nätdejting svårt lyrics dejtingsajt ungdom Behandling för annat ändamål och ändringar i policyn

dejting mordet flashback Den senast uppdaterade versionen av integritetspolicyn finns alltid på webbplatsen. Vid uppdateringar av ändamålen för personuppgiftsbehandling eller kategorier av personuppgifter kommer du att få information genom pop-up vid inloggning.

vilka dejtingsajter är bäst elokuva dejtingsajter för otrogna

dejta som ensamstående mamma ackord snygga killar singel dejt

gratis dejtingsajt för unga fakta vilken dejtingsajt bäst väggrepp Kontakt

dejta blyg kille intresserad Om du undrar om något gällande integritetspolicyn, eller om du vill nyttja någon av dina rättigheter kan du kontakta oss på:

internet dejting flashback query dejtingsajter e kontakt wien / 08-588 000 00 / Robert Matton AB, Box 3552, 103 69 Stockholm